ÇORBALAR
SEBZELİ TARHANA
=MALZEMELER=
10 adet tarhana,1 kuru soğan,1 yemek kaşığı salça,1 margarin,1 tatlı kaşığı nane.
=YAPILIŞI=
1.Tarhana akşamdan 2lt suya konulup kendiliğinden açılacak şekilde bekletilir.
2.Suyu süzülmeyen tarhana orta ateşte yaklaşık bir buçuk saat kaynatılır.
3.Ayrı bir kapta hazırlanan yağ,salça ve soğan karıştırılıp biraz piştikten sonra nana karıştırılıp tarhananı üzerine dökülür.
4.30 dakika kadar piştikten sonra kaselere konulup servis yapılır.
SEBZELİ TARHANA
4 Mart 2008 Salı | Gönderen admin zaman: 13:18
Etiketler: SEBZELİ TARHANA
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder